circuit austria bavaria    Viena - Salzburg - Innsbruck( Fabrica de Cristale Swarovski), 9 zile

Date de plecare: 15 Septembrie

Pret de la 569 Euro /persoana,loc in camera dubla
Pret de la 659 EUR/persoana, loc in camera single
Compania de zbor Austrian Airlines, 9 zile, 6 demipensiune

Servicii incluse:
- Transport avion Bucuresti-Viena si Innsbruck-Bucuresti (via Viena), Austrian Airlines
- Transferuri aeroport-hotel-aeroport, Transport pe circuit cu autocar 4*
- 2 nopti cazare cu mic dejun la Viena, hotel de 3*, 6 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE (6 cine incluse) la hotel de 3* in Tirol,
- Tururi de oras la Viena, Salzburg, Innsbruck, Munchen, Ghid local de Limba Romana pentru vizitarea Palatului Schobrunn, Ghid local la Munchen, Excursie la Kitzbuhel - Grossglockner - Zell am See, Excursie la Innsbruck - Cascada Krimml, Excursie de 1 zi la Munchen, Excursie la Fabrica de Cristale Swarovski si Gradina Zoologica Alpen Zoo Innsbruck, Ghid insotitor;
- Transferuri gratuite Auto din provincie, dus-intors: Ruta 1. Constanta-Medgidia-Cernavoda-Slobozia-Bucuresti; Ruta 2. Iasi-Roman-Bacau-Onesti-Brasov-Sinaia-Campina-Ploiesti-Bucuresti; Ruta 3. Pitesti–Bucuresti
Servicii neincluse:
- Taxele de aeroport,de la 110 euro/persoana
- Asigurarea medicala de calatorie (optionala)
- Intrarile la obiectivele turistice

inapoi

PROGRAMUL EXCURSIEI:
Ziua 1 BUCURESTI-VIENA Intalnire la ora 09:30 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni). Imbarcare la ora 11:30. Sosire la Viena la ora 12:15. Transfer in oras. Vizita Celebrul Ring Vienez:( MAK-muzeul, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg, Piata Maria Thereza, Vienna DC- sediul ONU). Transfer la hotel. Optional, o cina traditionala vieneza. Cazare hotel Senator 3*/Hotel Lenas Donau 3*.
Ziua 2 VIENA–ABATIA MELK-DEFILEUL DUNARII WACHAU (160km) Mic dejun. Dimineata Vizitarea Palatului Schonbrunn cu ghid local. Optional, excursie la Abatia Melk & Defileul Dunarii WACHAU. La intoarcerea in Viena vom strabate cel mai frumos traseu al Dunarii( Wachau). De o parte si de alta puteti admira Castele medievale, sate pitoresti. Seara, transfer la Turnul Dunarii. Se poate servi masa la unul dintre restaurantele turnului, care se rotesc in jurul axei, la 160 m. Cazare ca in ziua anterioara.
Ziua 3 VIENA–SALZBURG–KIRCHBERG IN TIROL (380km) Mic dejun. Excursia continua spre Salzburg - orasul natal al lui Mozart. Tur pietonal: Gradinile Mirabell, Cetatea Salzburg, Dom-ul, Casa Mozart. Timp liber in Salzburg. TIROL, cazare si cina pensiune-hotel de 3*.
Ziua 4 KITZBUHEL–GROSSGLOCKNER–ZELL AM SEE (230km) Mic dejun. Excursie de 1 zi la cele mai frumoase statiuni montane din Austria. Kitzbuhel – celebra statiune Tiroleza, apoi trecem de partea cealalta a muntilor prin trecatoarea "PASS THURN" (1.274m) unde vom face un scurt popas. Vom urca apoi pe "Grossglockner", cel mai inalt munte din Austria (3.798m). Continuam apoi ascensiunea pe munte , unde veti putea admira "Marmotele din Alpi" sau puteti sa coborati cu trenuletul pana jos la baza ghetarului. Statiunea Zell am See – Perla Alpilor Austrieci, unde vom face o pauza de cafea inainte de masa de seara. Cina si cazare hotel pensiune 3*.
Ziua 5 INNSBRUCK–PASUL GERLOS–CASCADA KRIMML (250km) Mic dejun. Excursie la INNSBRUCK-capitala Tirolului.Timp liber in Innsbruck. Continuam drumul spre Cascada Krimml(cea mai mare cascada din Europa, cadere de la 1.470m). Intoarcere la hotel in Kirchberg. Cina si cazare hotel pensiune 3*.

Ziua 6 KIRCHBERG IN TIROL-MUNCHEN (270km) Mic dejun. Excursie de o zi la Munchen – capitala Bavariei. Tur de oras Munchen: Marienplatz, Michaelskirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Castelulul Nymphenburg. Timp liber in centrul orasului. Nu ratati o vizita la faimoasa berarie Hofbrauhaus – preferata lui Hitler. Seara, intoarcere la hotel in zona Kirchberg. Cina si cazare hotel pensiune 3*.
Ziua 7 KIRCHBERG IN TIROL Mic dejun. Zi libera pentru odihna si relaxare. Plimbare cu insotitorul de grup pe traseele montane si/sau ascensiune cu telecabina. Cina si cazare hotel pensiune 3*.
Ziua 8 CASTELELE BAVARIEI Mic dejun. Optional, excursie in Germania la Castelele Bavariei: Castelul Neuschwanstein si Hohenschwangau. (Tarif: 50 Euro/persoana). Intoarcere la hotel in zona Kirchberg. Cina si cazare hotel pensiune 3*.
Ziua 9 FABRICA SWAROVSKI–ALPEN ZOO INNSBRUCK–BUCURESTI Mic dejun. Fabrica de Cristale SWAROVSKI de la Wattens. Vizitarea galeriilor Swarovski si timp liber pentru cumparaturi. Aici, bijuteriile sunt cu pana la 30% mai ieftine decat in magazine. Pana la ora decolarii, timp liber in Innsbruck/vizita la Gradina Zoologica Alpen Zoo Innsbruck. (Bilet de intrare: ~8 €). Transfer la aeroportul din Innsbruck pentru imbarcare pe zborul Austrian Airlines OS902 cu destinatia Bucuresti, via Viena. Decolare din Innsbruck la ora 19:20, sosire Viena la ora 20:25. Timp liber pentru cumparaturi in Duty Free. La ora 23:10 decolare catre Bucuresti cu zborul OS767. Aterizare pe aeroportul Henri Coanda la ora 01:50.