Hotel Gran Bahia principe 4* Sup (Republica Dominicana)

Pret de la 448 EUR/persoana, loc in camera dubla
7 nopti, All Inclusive
Nu include transport.

Situare:
Hotel Gran Bahia Principe Punta Cana apartine renumitului lant hotelier "Bahia Principe" si se situeaza pe plaja "Bavaro". Aeroportul Punta Cana este la o distanta de circa 30 de minute(cu masina).
Capacitate:
Hotelul dispune de 708 camere ce se impart in vile de 2 respectiv 3 etaje, construite in stil caraibic si inconjurate de vegetatie tropicala.
Facilitati hotel:
2 piscine in forma de lagune cu piscina integrata pentru copii, Swim up-bar si terasa (sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt incluse). Hotelul mai dispune si de un miniclub pentru copii intre 4-12 ani.

In imediata apropiere se afla "Pueblo Principe" unde se gaseste o discoteca, piano, karaoke, un Sportbar, precum si un internet-cafe, magazine, serviciu medical si casino. Aici sunt oferite zilnic concerte si show-uri, transportul pana la destinatie este inclus.
Sporturi si modalitati de petrecere a timpului liber:
fotbal, polo, baschet, volei, fitness, minigolf, aerobic, lectii de dans, tenis, mountainbike.
Restaurante si baruri:
Hotelul dispune de un restaurant principal/bufet, 7 restaurante cu specialitati italiene, mediteraneene, japoneze si mexicane, un restaurant cu specialitati din fructe de mare, un restaurant Gourmet, precum si un restaurant Grill, un Snackbar si 4 baruri.
Pagina web hotel: www.granbahiaprincipepuntacana.com


      
Rezerva hotel in REPUBLICA DOMINICANA!