Marele Tur al PIATETELOR DE CRACIUN  Perioada: 27.11 - 06.12 ( 10 zile)   transport autocar

Perioada:27.11 - 06.12
VIENA, SALZBURG, MUNCHEN, NURENBERG, PRAGA, BUDAPESTA, ROTHENBURG

Pret: 399 EURO/PERS loc in camera dubla
Camera single: 564 EURO/PERS
STAI 9 NOPTI - PLATESTI DOAR 8 NOPTI

Servicii incluse:

-Transport cu autocar de 4* conform programului
-9 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* conform programului excursiei
-Tur de oras Viena cu ghid local; Tur de oras Praga; Tur de oras Salzburg; Tur de oras Munchen cu ghid local Vizitarea Pietei de Craciun din Viena; Vizitarea Pietei de Craciun din Salzburg; Vizitarea Pietei de Craciun din Munchen Vizitarea Pietei de Craciun din Rothenburg; Vizitarea Pietei de Craciun din Nurenberg; Vizitarea Pietei de Craciun din Praga Vizitarea Pietei de Craciun din Budapesta;
- Ghid insotitor din partea agentiei
Transferuri gratuite la punctele de imbarcare:
Ruta1.Constanta-Medgidia-Cernavoda-Fetesti-Slobozia-Bucuresti
Ruta2.Iasi-Roman-Bacau-Onesti-Brasov
Ruta3.Pitesti–Bucuresti

Servicii neincluse:
-Asigurarea medicala de calatorie (optionala)
-Intrarile la obiectivele turistice
-Excursiile si programele optionale

inapoi

PROGRAMUL EXCURSIEI:
27 Noiembrie BUCURESTI – BUDAPESTA Plecare din Bucuresti la ora 05:00, din Piata Victoriei pe traseul Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Sibiu-Sebes-Deva-Arad-Timisoara-Budapesta. Sosire la Budapesta seara, in functie de conditiile de trafic si procedurile vamale. Cazare hotel 3* Budapesta.
28 Noiembrie BUDAPESTA – VIENA Mic dejun la hotel. Plecare catre Austria si Tur de oras Viena. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg,Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si Vienna DC si Turnul Dunarii. Tur pietonal in centrul istoric.Timp liber pentru Vizitarea Pietei de Craciun. Una dintre cele mai cunoscute si mai vizitate Piete de Craciun se deschide in fiecare an in piata Primariei din Viena. Profitati de aceasta ocazie pentru a face un tur prin Pietele de Craciun deschise in tot centrul istoric al orasului. Cazare hotel 3* Viena.
29 Noiembrie VIENA - SALZBURG Mic dejun la hotel. Excursia continua spre Salzburg. Tur de oras Salzburg pentru a vizita Palatul Mirabell, gradinile Mirabell, Domul din Salzburg, Residenz, Cetatea din Salzburg, casa in care s-a nascut Mozart. Dupa turul de oras, vizitarea Pietei de Craciun. O atmosfera de basm intr-o lumina incantatoare in orasul lui Mozart. Artizanat, jucarii, ornamente traditionale, muzica si voie buna. Cazare hotel 3* Salzburg.
30 Noiembrie SALZBURG – MUNCHEN Mic dejun la hotel. Excursia continua spre Munchen. Tur de oras in capitala Bavariei - Munchen: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz, etc. Continuam turul cu vizitarea Castelului Nymphenburg (biletul de intrare se achita la fata locului). Transfer la hotel si cazare. Seara, timp liber la dispozitie. Optional, Cina cu program folcloric.(Tarif:aprox. 25 euro/persoana). Cazare hotel 3* Munchen.
01 Decembrie MUNCHEN – Piata de Craciun Mic dejun la hotel. Zi libera pentru Vizitarea Pietei de Craciun din Munchen care se organizeaza anual in Marienplatz – Piata Primariei. Aceasta piata de Craciun este la fel de veche precum berariile pentru care Munchen-ul este renumit si este una dintre cele mai frumoase Piete de Craciun din Germania. Privelistea este spectaculoasa, avand in prim-plan uimitoarea cladire a Primariei, la baza careia se desfasoara toata frumusetea Bavariei. Cazare hotel 3* Munchen. Nota: In aceasta zi deplasarea se face cu transportul public cu insotitorul de grup.

02 Decembrie MUNCHEN – ROTHENBURG – NÜRNBERG Mic dejun la hotel. Dupa micul dejun ne indreptam catre „Orasul Craciunului” – Rothenburg. Un orasel traditional german, unde timpul s-a oprit in loc iar Spiritul Craciunului ramane impregnat in tot ceea ce ne inconjoara, tot timpul anului. Una dintre cele mai renumite Piete de Craciun isi deschide portile in interiorul zidurilor orasului medieval, pentru toti cei care vor sa traiasca cu adevarat o experienta magica. Dupa o plimbare pe stradutele inguste, luminate intr-o feerie de culori si un tur prin Piata de Craciun, va sugeram o vizita la Muzeul Craciunului.
Dupa-amiaza, plecare din Rothenburg spre Nurenberg. Cazare hotel 3* Nurenberg.
03 Decembrie NURENBERG – PRAGA Mic dejun la hotel. Dimineata vizitarea orasului. In fiecare an, cea mai veche dar si cea mai renumita piata de Craciun din Germania se deschide in Nurenberg printr-un ceremonial fastuos transmis peste tot in lume prin intermediul televiziunilor. Timp liber pentru vizitarea Pietei de Craciun. Dupa pranz plecare spre Praga. Cazare hotel 3*.
04 Decembrie PRAGA Mic dejun la hotel. Tur de oras Praga: Muzeul National, Opera, Teatrul National. Apoi vom continua cu vechiul oras: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf.Vit – simbolul spiritualitati cehe, Podul Carol, „Golden Lane“ – strada de aur, zona boema a orasului de aur. Continuam turul pietonal in centrul istoric: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul astronomic, zona pietonala cu magazine de lux. Dupa turul de oras, vizitarea frumoasei Piete de Craciun din centrul istoric. Cazare hotel 3* Praga.
05 Decembrie PRAGA - BUDAPESTA Mic dejun la hotel. Dupa micul dejun, plecare spre Budapesta. In acest maret oras de pe malul Dunarii se deschide anual Piata de Craciun, in zona Vorosmarty Ter, in centrul orasului. De ani de zile Budapesta concureaza cu Viena din punct de vedere al frumusetii si diversitatii Pietelor de Craciun si nu peste mult timp poate chiar o va intrece. Un tur prin Piata de Craciun din Budapesta si o plimbare pe faleza Dunarii reprezinta o experienta incantatoare. Seara, optional, Croaziera pe Dunare cu cina la bordul navei (welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare). Tarif: 30 € /persoana (transfer inclus). Cazare hotel 3* Budapesta.
06 Decembrie BUDAPESTA – BUCURESTI Mic dejun la hotel. Dupa micul dejun plecare spre Bucuresti pe acelasi traseu. Sosire seara, in functie de conditiile de trafic si procedurile vamale.
Sfarsitul pachetului de servicii.