REVELION 2011 MADRID Perioada: 29.12.2010-03.01.2011 (6 zile);   transport avion

Perioada:29.12.2010 – 03.01.2011


Pret: 499 EURO EURO/PERS loc in camera dubla
Supliment camera single: 190 EURO/PERS

Servicii incluse:

- transport cu avionul Bucuresti – Madrid – Bucuresti, cu compania TAROM
- 5 nopti cazare cu mic dejun in Madrid, Hotel Rafael Atocha 4* standard local (sau similar)
- transfer aeroport – hotel – aeroport
- tur de oras in Madrid
- insotitor roman de grup

Servicii neincluse:
- taxele de aeroport - 110 EURO / persoana
- masa de Revelion la un restaurant local, optionala (intre 120 si 160 euro, in functie de restaurant)
- excursiile optionale
- intrari la obiectivele turistice
- asigurarea medicala
- asigurarea storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de Comercializare a Serviciilor Turistice)

PROGRAMUL EXCURSIEI:
Ziua 1 (29.12): BUCURESTI – MADRID Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 07:00 la pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Madrid. Sosire la Madrid la ora locala 11:55. Transfer la Hotel Rafael Atocha 4* sau similar.Plimbare in Plaza Mayor, principala piata a orasului, scena unei multitudini de evenimente de-a lungul timpului.Plaza Mayor este azi una dintre atractiile principale ale Madridului. Seara va propunem sa serviti o gustare traditionala „tapas” intr-un restaurant local.
Ziua 2 (30.12): MADRID – tur de oras si vizita optionala la Toledo Mic dejun. Tur de oras cu autocarul si cu ghidaj asigurat de insotitorul de grup. Sunt cuprinse principalele obiective turistice: Puerta del Sol, Gran Via, Plaza Cibeles. Turul de oras se incheie cu vizitarea Palatului Regal (intrare optionala). Dupa amiaza timp liber. Optional se poate achizitiona o excursie de o jumatate de zi la Toledo, oras – muzeu. Vizita include si un atelier in care se fabrica celebrele sabii. Seara (optional) va propunem un Spectacol Flamenco.
Ziua 3 (31.12): MADRID – Muzeul Prado sau Parcul Retiro Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata vizitelor libere. Optiunile sunt multiple, in functie de preferinte: fie va petreceti timpul intr-unul din muzeele celebre ale lumii – Prado sau Muzeul de Arta Reina Sofia, fie alegeti sa faceti shopping sau sa vizitati Stadionul Santiago Bernabeu. Seara optional, cina festiva la un restaurant local. Dupa cina vom continua petrecerea in Puerta del Sol, alaturi de locuitorii orasului, impreuna cu care vom sarbatori trecera in noul an.
Ziua 4 (01.01): MADRID Mic dejun. Zi libera. Astazi va propunem sa vizitati Parcul Retiro, cel mai popular parc al orasului, loc de odihna si reculegere pentru regii si reginele Spaniei inca din anul 1632.
Ziua 5 (02.01): MADRID Mic dejun. Zi libera sau excursie optionala la Manastirea El Escorial, in fapt un complex arhitectural de mare importanta istorica si culturala, ce se afla la o departare de cca 45 km de Madrid.
Ziua 6 (03.01): MADRID – BUCURESTI Mic dejun. Eliberarea camerelor, apoi transfer la aeroport (la ora 10:00) pentru imbarcare spre Bucuresti, cursa TAROM, cu decolare la ora 13:00. Sosire la Bucuresti la ora 17:45.

DESCRIEREA HOTELULUI:

Hotelul RAFAEL ATOCHA este foarte bine plasat, central, in „triunghiul cultural” format din Muzeele Prado, Thyssen – Bornemitza si de Centrul de Arta Reina Sofia. Dispune de un numar de 245 de camere confortabile, bine echipate, conform standardului. Pagina web a hotelului: www.hotelatochamadrid.com

Acte necesare: Pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Toti copiii ce nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor.

CONDITII:
GRUP MINIM: 25 persoane.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 5 saptamani inaintea datei de plecare

CONDITII DE INSCRIERE: conform Contractului de Prestari Servicii.
CONDITII DE ANULARE/PENALIZARI:
-intre 31 si 45 zile inaintea plecarii: 50 EURO/ persoana
-intre 21 si 30 zile inaintea plecarii: 30% din valoarea pachetului
-intre 16 si 20 zile inaintea plecarii: 50% din valoarea pachetului
-intre 15 si 19 zile inaintea plecarii: 80% din valoarea pachetului
-mai putin de 15 zile: 100%.

ORAR DE ZBOR
Bucuresti 09:00 – Madrid 11:55
Madrid 13:00 – Bucuresti 17:45

inapoi