Creta

   Insula Creta cu plajele si stincile sale salbatice, este probabil cea mai frumoasa Insula a Greciei si cea de-a cincea ca marime din Europa, ea separind Marea Egee de Marea Libiei. Plajele cu nisip fin, scaldate de ape de culoarea turcoazului, forma alungita, diferita de restul Greciei (un lant de munti inalti care o impart in mai multe "province"), civilizatia minoica si vestigiile care stau marturie lungii ei istorii fac din aceasta insula cea mai cautata destinatie din Grecia.

inapoi

Rhodos

  Pozitionata in sud-estul Marii Egee in gruparea de insule Dodecaneze, la doar 11 mile marine de Asia Mica, insula Rhodos ocupa o suprafata de 1398 kmp., avand 79,7 km lungime si 38 km latime. Cel mai inalt varf este pe muntele Atavyros, la o altitudine de 1215 m. In rest, insula este un spatiu fertil, care abunda intr-o mare varietate de vegetatie iubitoare de soare, de la vita de vie la "petalude" care, datorita rasinii lor parfumate, aduna colonii intregi de fluturi multicolori.

Corfu

  Corfu este o insula in Marea Ionica, aproape de coasta albaneza, de care este despartita de o stramtoare cu o latime de 3 pana la 25 de km. Este de asemenea o Prefectura ce mai contine o serie de insule mici din aporpiere printre care cele mai importante sunt insulele Paxoi si Othonoi. Vizitatorii vor putea admira frumusetile naturale ale insulei, orasul si satele pitoresti , numeroasele plaje si golfuri care aduna mii de turisti in fiecare an.

Rezerva hotel in GRECIA!