Mallorca

   Mallorca este cea mai mare dintre insulele Baleare, situata intre Ibiza si Menorca, in bazinul Marii Mediterane. Capitala insulei este Palma de Mallorca, cunoscuta mai ales ca destinatie turistica situata in partea de sud-vest a insulei, intr-un golf. Orasul este puternic marcat de trecutul sau istoric, martori fiind caracterul vechi al monumentelor si edificiilor istorice. Intreaga insula se bucura de o mare varietate: de la coastele si golfurile marginite de palmieri pana la lanturile muntoase din interiorul insulei cu inaltimi de pana la 1.500 metri.

Hoteluri:

inapoi

Tenerife

  Tenerife este cea mai mare insula din Insulele Canare, situata in Oceanul Atlantic. Tenerife, ca de altfel intreg arhipelagul, este de origine vulcanica. Vulcanul Teide este cel mai inalt punct din Tenerife, dar si din Spania, cu o altitudine de 3717 m. Desi sudul insulei este destul de secetos, partea din nord este destul de umeda si cu vegetatie foarte bogata. Este denumita Insula Primaverii Vestnice datorita faptului ca temperaturile nu coboara sub 20 grade C si nu depaseste 30, fiind printre singurele destinatii europene in care se poate face plaja oricand.

costa del Sol, Costa Brava

  Costa del Sol este una dintre cele mai atractive destinatii turistice fiind situata in sudul Spaniei, regiunea este caracterizata de o clima foarte blanda, cu golfuri ascunse printre stanci si plaje intinse, scaldate de apele Mediteranei.
  Costa Brava se intinde la nord de Barcelona pe aproape 25 de km. de coasta, cu plaje minunate de nisip fin si o excelenta infrastructura turistica. Fiecare statiune se bucura de un farmec aparte: hoteluri moderne, restaurante si magazine elegante, faleze marginite de palmieri, peisaje deosebite, nenumarate optiuni de petrecere a timpului liber.

Rezerva hotel in SPANIA!